DESTINAȚII DE WEKEEND – sfârșit de săptămână în București și în țară

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Începând de vineri, 3 noiembrie, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti se transformă, pentru patru luni, în Grădina luminilor şi propune vizitatorilor expoziţia „Alice în Ţara Minunilor„. Cel mai lung tunel luminat din Europa va fi amenajat în cadrul expoziţiei. Tunelul va avea 200 de metri lungime şi 320.000 de leduri, potrivit site-ului Universităţii din Bucureşti, https://unibuc.ro.

Expoziţia va fi deschisă zilnic, timp de patru luni, în timpul orelor de după-amiază, inclusiv în weekend şi de sărbători. Zeci de atracţii unice îi aşteaptă pe vizitatori: scene tematice, instalaţii artistice şi puncte foto, copaci iluminaţi, precum şi spectacole de lumini şi multimedia unice. Vizitatorii vor putea admira şi interacţiona cu diferite forme de artă luminoasă şi se vor întâlni cu elemente şi personaje din lumea magică a lui Alice cum ar fi Alice, iepurele, pisica de Cheshire, omida, petrecerea cu ceai a pălărierului şi bineînţeles, castelul reginei de Cupă.

Cel mai bun moment pentru a vizita expoziţia de lumini este seara sau noaptea, când întunericul pune în evidenţă efectele luminii şi creează o atmosferă misterioasă şi romantică. Vizitatorii se vor putea plimba prin grădină admirând instalaţiile luminoase şi bucurându-se de frumuseţea plantelor într-un mod inedit.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: