Disperare pe A2, în zona podului de la Fetești: apeluri la 112 de la oamenii care stau de mai bine de o oră la coadă

Aglomerație pe A2
SURSĂ FOTO: DOBROGEA TV

Aglomerație, cozi kilometrice și nervi întinși la maximum – de asta au parte șoferii care sunt pe Autostrada Soarelui, în drum spre litoral. În zona podului de la Fetești, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste Brațul Borcea, circulația este îngreunată. Traficul se desfășoară pe câte o bandă pe fiecare direcție.

După mai bine de o oră de așteptare, oamenii au ajuns la capătul răbdării. Polițiștii de pe autostradă au declarat pentru reporterul Dobrogea TV aflat la fața locului că au existat apeluri la numărul unic de urgență 112 de la persoane care nu mai suportă să aștepte. De asemenea, sunt mămici care spun că se află cu copiii mici în mașini și nu îi mai pot ține în asemenea căldură.

Reamintim că, începând de astăzi, taxa de pod de la Fetești a fost suspendată, până la cel târziu 31 august, din cauza lucrărilor de consolidare.

Sursă foto/video: Dobrogea TV
Sursă foto/video: Dobrogea TV

Centrul Infotrafic anunță că pe Autostrada A2 sensul București – Constanța: se circulă în coloană în zona Fetești, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste brațul Borcea, traficul se desfășoară pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Pentru perioade limitate de timp, în vederea fluidizării, polițiștii procedează la oprirea circulației pe sensul către Capitală, permițând deplasarea pe două benzi pe sensul către litoral.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să opteze pentru rute alternative pentru Autostrada A2:

  • București – DN 2 – Urziceni – Slobozia – Hârșova – DN 2A Constanța;
  • București – Fundulea – DN 3 – Lehliu-Gară – DN 3A Drajna sau A2 Fetești;
  • București – A2 Drajna – DN 21 Călărași– Ostrov (traversare cu bacul) – Adamclisi – Murfatlar – DN 3 Constanța.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: