DN 1, blocat în zona şoselei de centură a staţiunii Sinaia, în urma unei ploi torenţiale

Sursa foto: Facebook

Drumul Naţional 1 este blocat, marţi după-amiază, pe şoseaua ocolitoare a staţiunii Sinaia, în zona gării din oraş, unde carosabilul este acoperit cu apă în urma unei ploi torenţiale şi a scurgerilor de pe versanţi. La faţa locului acţionează pompierii pentru evacuarea apei.

Circulaţia rutieră este blocată, marţi după-amiază, pe DN 1 Ploieşti – Braşov, la kilometrul 123+300 metri, pe şoseaua de centură a staţiunii Sinaia, în judeţul Prahova.

Drumul a fost acoperit cu apă, pe o lungime de aproximativ 300 de metri, în urma unei ploi torenţiale şi din cauza aluviunilor scurse de pe versanţi pe carosabil. Zona afectată este cea din faţa gării din Sinaia.

La faţa locului intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului Sinaia, care acţionează pentru evacuarea aluviunilor cu o motopompă.

Tot la Sinaia, în urma ploii, s-a adunat apă şi pe străzile Mihail Kogălniceanu şi Furnica, zone unde intervine Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sinaia.

Este a doua zi consecutiv când la Sinaia au loc inundaţii în urma ploilor abundente. Şi luni după amiază zona din faţa gării din strada Mihail Kogălniceanu au fost inundate în urma unei ruperi de nori.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: