Dobre (OSNL): De când PNL a intrat la guvernare am înregistrat o majorare a punctului de pensie de 767 de lei

Sursa: dobrogealive.ro

Preşedintele Organizaţiei Seniorilor Liberali, Victor Paul Dobre, a declarat că PNL a fost mereu alături de seniorii României, iar în perioada 2019-2024, de când liberalii au intrat la guvernare, s-a înregistrat o majorare a punctului de pensie de 767 de lei, adică o creştere de 60%.

Organizaţia Seniorilor Naţionali Liberali (OSNL) a organizat în perioada 22-24 martie, la Predeal, Şcoala de Primăvară, la care au participat aproximativ 300 de membri.

„Mă bucur că la Şcoala politică de primăvară a Organizaţiei Seniorilor Liberali au participat toate filialele noastre şi atât de mulţi miniştri şi lideri PNL. Adevărul este că Partidul Naţional Liberal a fost mereu alături de seniorii României, inclusiv în ceea ce priveşte creşterea pensiilor. În perioada 2019-2024, de când PNL a intrat la guvernare, am înregistrat o majorare a punctului de pensie de 767 lei, ceea ce înseamnă o creştere de 60%”, a spus Victor Paul Dobre, preşedintele OSNL, potrivit unui comunicat de presă transmis duminică AGERPRES.

Conform aceleiaşi surse, ministrul Dezvoltării Regionale, Adrian Veştea, a precizat că începând cu anul 2021, PNL a fost cel care a gândit programul „Anghel Saligny”, un program pentru toate comunităţile din România.

„Vă mulţumesc pentru tot efortul pe care-l faceţi pentru PNL. Începând cu anul 2021, PNL a fost cel care a gândit un amplu program, programul ‘Anghel Saligny’, un program pentru toate comunităţile din România. Programul ‘Anghel Saligny’ este un program transparent care s-a adresat tuturor comunităţilor din România, a venit cu reguli clare, cu proceduri bine stabilite, peste 3.000 de unităţi administrative au avut acces la aceste proiecte. Din cele 5.600 care sunt astăzi în implementare avem un progres de peste 32.000 de contracte semnate, contracte care sunt în implementare în fiecare dintre comunităţile din România”, a afirmat Veştea.

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, s-a referit la violenţa în mediul şcolar şi a subliniat că prevenirea şi combaterea violenţei reprezintă un efort comun, în care trebuie să fie implicaţi nu doar membrii personalului didactic, ci întreaga comunitate şcolară, părinţii şi partenerii instituţionali.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL