Garda de Coastă: Protest în apropierea PTF Isaccea/ Traficul prin punctul de frontieră nu a fost afectat

Sursă foto: Facebook / Politia de Frontieră Română

Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat că miercuri seara are loc un protest în apropiere de Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea, precizând că traficul prin acest punct de frontieră nu a fost afectat. Ei au menţionat că se înregistrează zece minute de aşteptare pentru persoane şi autoturisme. Totuşi, potrivit aplicaţiei Traficonline a Poliţiei de Frontieră, la camioane timpii de aşteptare sunt între 60 şi 200 de minute.

”Ca urmare a protestului agricultorilor şi transportatorilor de pe comunicaţia Şoseaua Portului, ce face legătura între P.T.F. Isaccea şi E 87, facem precizarea că traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea nu a fost afectat şi se desfăşoară în condiţii normale. La faţa locului acţionează în sistem integrat efective ale Poliţiei Române, Jandarmeriei Române şi Poliţiei de Frontieră pentru gestionarea traficului rutier, asigurarea ordinii şi liniştii publice si siguranţa cetăţenilor”, au transmis reprezentanţii Gărzii de Coastă.
Ei au adăugat că în acest moment, conform aplicaţiei Traficonline de pe site-ul Poliţiei de Frontieră Române, traficul de persoane şi autoturisme prin PTF Isaccea înregistrează 10 minute de aşteptare pe ambele sensuri de circulaţie.
Potrivit aceleiaşi aplicaţii, pentru camioane timpul de aşteptare este de 60 de minute la intrarea în ţară şi de 200 de minute, la ieşire.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL