Bogdan Stoica: Cred că Năsui îi vrea locul lui Drulă

Bogdan Stoica

Dacă aș fi in stafful de campanie PNL aș aloca o sumă importantă pentru promovarea unora dintre mesajele competitorilor. Probabil 90% din sumă s-ar duce către USR, pentru că, așa cum au zis-o foarte bine chinezii, când inamicul tău greșește încurajează-l.

Să explic: zilele trecute, Claudiu Năsui, unul din liderii USR, a postat pe rețelele sociale următorul mesaj: „Dacă Ucraina pierde războiul, nu va fi pace în Europa. România, Moldova, Polonia și țările baltice vor fi primele ținte în momentul în care Rusia va vrea să testeze limitele NATO. De aceea România ar trebui să ajute cu tot ce poate Ucraina acum. Artilerie, rachete, blindate, muniție, tot. Orice stoc de armament pe care România poate să îl dea, ar trebui dat cât mai repede. Degeaba stă la noi prin depozite când poate schimba soarta războiului acum”.

Remarcați, vă rog, logica șchioapă, lipsa oricăror cunoștințe de apărare strategică, inadecvarea cu contextul dronei căzute la Tulcea, chiar disprețul pentru stocurile care stau degeaba prin depozite. Fără frică, mii de români au făcut-o deja. Serios. Pe tiktok și pe twitter nu am putut găsi nici măcar un singur mesaj de susținere pentru inepția lui Năsui.

Mare dobitoc ești! Esti cel mai josnic tip de om. Idiotule!!! Esti un tomberon vorbitor. Ești un dement sinucigaș. Multi mancatori de rahat exista, dumneata incerci sa fii cel mai mare? Poti sa pleci tu cu toata familia ta la razboi daca doresti. Vă mánâncá in cur cum se vede treaba. Dispăreți bă cu agitprop-ul ăsta mizerabil! Armamentul este cumpărat din banii poporului, iei tu inițiativa băi Nasolule. Poporul roman nu vrea sa fim implicati in razboi, voi vreti asta, tu, clasa politica. Zeci, sute de comentarii mult mai urâte decât acestea sunt postate  și în timpul în care tu citești asta.

Normal că te întrebi: ce naiba e asta? Există la USR vreun expert în postări nepopulare? Au unii din liderii USR interes ca partidul să devină regele antipaticilor? Claudiu Năsui ține la viitorul USR sau e interesat într-o viitoare reconstrucție a partidului? Se vrea capul lui Drulă și se lucrează la un rezultat jalnic la alegeri?

Pentru fluență, mi-ar plăcea să-ți pot arăta ultima postare a unui lider USR care a fost bine primită de public. Mi-e imposibil.

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL