ÎNREGISTRARE din școala în care un copil a fost violat. Părinții îi cer socoteală directoarei, care și-a dat demisia

Sursa foto:X

Avem înregistrarea cu discuțiile de la întâlnirea dintre părinți și directoarea școlii Nicolae Titulescu din București, acolo unde are loc scandalul monstru din ultimele două zile. În timp ce părinții cer socoteală pentru așa zisa discreție invocată de cea care a fost până astăzi la conducerea unității de învățământ, aceasta le spune că a comunicat despre situație și neagă cele două incidente. A recunoscut, totuși, pentru prima dată în fața părinților, că poliția a venit la unitatea de învățământ.

Părinte: Unde ați fost de vineri seară și până acum?

Director: Unde am fost de vineri seară? Acasă!

Părinte: Nu ați dat un punct de vedere.

Director: Pe grupul reprezentanților comitetului reprezentativ al părinților s-a comunicat în permanență. Unde anume nu m-ați văzut? Ba da, am trecut, am intrat în școală, am participat la ședința comitetului de administrație.

Reprezentant comitet școlar: Vreau să dau citire comunicatului pe care l-am dat la televiziune.

Părinte: Altceva!

Director: În data de 11 decembrie 2023 s-a deplasat un echipaj de poliție împreună cu mama elevului la școală, cerând vizionarea înregistrărilor școlii de pe 7 decembrie. Cum nu a fost nimic concludent găsit, mama elevului a propus data de 6 decembrie, nu s-a regasit nimic din cele sesizate nici pe data de 6.

Director: Am plecat să ies prin spate, s-a spus „directoarea a fugit!” Nu, domnle. După cum am fost luată, nu cred că trebuia sa dau explicații, eu am niște șefi, mi-am pus mâna pe telefon și am anunțat că presa a intrat abuziv în școală! Nu e prima dată când vin în școală și noi dăm interviu!

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL