Intervenţii ale autorităţilor din Sinaia, după ce vântul a doborât stâlpi care susţin cablurile de electricitate

Sursă foto: Facebook / Primăria Sinaia

Autorităţile din Sinaia intervin, vineri după amiază, pe mai multe străzi din oraş unde vântul puternic au doborât stâlpi care susţin reţeaua de alimentare cu curent electric, iar zeci de gospodării au rămas fără alimentare cu energie electrică. În urma evenimentelor nu sunt raportate victime.

Zonele din oraşul Sinaia afectate de furtună sunt: intersecţia dintre străzile Gheorghe Doja şi Theodor Aman, strada Pustnicului şi strada, la intersecţia cu strada Sitarilor.
Potrivit datelor făcute publice de Primăria Sinaia, vineri după amiază 29 de gospodãrii sunt afectate de lipsa curentului.
„De asemenea, am înregistrat pagube materiale: 1 indicator rutier, 2 stâlpi de curent doborâţi şi mai multe cabluri secţionate. Traficul auto a fost blocat pentru aproximativ 40 de minute pe strada Gheorghe Doja în zona intersecţiei cu Theodor Aman”, transmit, pe Facebook, reprezentanţii Primăriei Sinaia.
Potrivit acestora, în urma evenimentelor nu sunt raportate victime. Echipele companiilor Electrica, General Meel Electric şi Sinaia Forever au fost mobilizate şi lucrează pentru revenirea la starea de normalitate.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: