Istoricul Armand Goșu se îndoiește că teroriștii prinși sunt chiar cei care au comis atentatul din Moscova

Sursă foto: X

Sunt multe neconcordanțe și semne de întrebare legate de presupușii autori ai atentatului terorist din Rusia, de la felul în care au scăpat neurmăriți sute de kilometri până la locul și modul în care au fost prinși, spune la Europa FM istoricul Armand Goșu.

Armand Goșu: Din toate informațiile adunate nu reiese clar dacă cei prinși și aflați acum în arest chiar sunt autorii atentatului

„Nu e clar locul unde au fost prinși. Variantele puse în circulație de autorități sau de un deputat din Duma de Stat… spun că aproape de granița cu Belarus, nu de granița cu Ucraina. Felul în care au fost ei prinși. Faptul că la prinderea lor a participat o unitate privată cecenă numită Ahmat. Felul în care ei au fost agresați în momentul în care au fost prinși. Cum unuia dintre ei i s-a tăiat o ureche, cum a fost pus să își mănânce propria ureche. După aceea, interogatoriile sugerează o improvizație. E foarte straniu. Faptul că unul dintre ei spune că a trecut prin pușcăriile din Rusia. Faptul că ei declară că au fost taximetriști în Moscova. E foarte stranie toată această… nu mi-e foarte clar dacă ei sunt cei care au comis atentatul terorist. E vorba de altcineva care a fost prins, nu de cei care au comis atentatul terorist”, a declarat istoricul Armand Goșu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: