VIDEO Jurnalista Codruța Cerva, scoasă cu forța din mașină, amendată și lăsată fără permis după ce a sfidat poliția

Sursa foto: Poliția Română

Jurnalista Romania TV Codruța Cerva a fost amendată pentru abateri săvârșite la regimul rutier și lăsată fără permis de conducere pentru o perioadă de 60 de zile după ce a refuzat să se legitimeze și să fie testată și a sfidat poliția.

Incidentele s-au petrecut vineri, 12 ianuarie, în jurul orei 22.30.

Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au observat o conducatoare auto care, în timp ce se deplasa cu autovehiculul, a săvârșit mai multe abateri la regimul rutier.

„Având în vedere aceste aspecte, polițiștii rutieri i-au indicat modul corespunzător de deplasare pe drumurile publice și i-au solicitat acesteia să se legitimeze. Conducătoarea autoturismului nu s-a conformat indicațiilor și solicitărilor polițiștilor, adoptând o atitudine sfidătoare față de aceștia și a încercat să se sustragă controlului prin părăsirea locului în care fusese interceptată”, transmite Poliția Română.

Scoasă cu forța din mașină

Polițiștii au procedat la blocarea autovehiculului condus de aceasta, extragerea forțată a acesteia din vehicul și conducerea ei la sediul subunității în vederea îndeplinirii procedurii de identificare și sancționare.

Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 45 de ani, iar în momentul în care i-a fost solicitat să se supună testării privind consumul de alcool și substanțe psihoactive aceasta a refuzat, devenind vilolenta verbal, motiv pentru care a fost imobilizată cu ajutorul mijloacelor din dotare și condusă la sediul I.N.M.L. în vederea prelevării de mostre biologice”, mai precizează Poliția Română.

Șoferița a fost sancționată contravențional pentru abaterile săvârșite la regimul rutier, cu amendă și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL