Localnicii care și-au pierdut casele în exploziile de la Crevedia se vor putea caza în cinci containere

Foto: Inquam Photos / George Călin
Foto: Inquam Photos / George Călin

Cinci containere pentru cazare, cu dotările necesare, şi alte patru pentru grupuri sanitare vor fi puse la dispoziţia localnicilor din Crevedia afectaţi în urma exploziilor şi a incendiului de la o staţie GPL, în urma unei decizii a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a adoptat o hotărâre prin care se alocă mai multe containere pentru locuit pentru familiile afectate de exploziile şi incendiul din Crevedia, la solicitarea Primăriei localităţii.

„Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale va pune la dispoziţie cinci containere-construcţii uşoare din elemente modulate pentru cazare temporară cu dotările aferente (paturi, saltele, aerotermă, aragaz şi butelie, etc.) şi patru containere (construcţii uşoare din elemente modulate — grup sanitar)”, se arată în hotărârea CJSU.

Aceasta va fi transmisă Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Generai pentru Situaţii de Urgenţă, membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, ANRSPS precum şi Primăriei comunei Crevedia.

Pe 26 august, mai multe explozii şi un incendiu s-au produs la o staţie GPL din Crevedia. Un bărbat a murit după ce a făcut infarct, iar soţia sa a murit la spital, din cauza arsurilor, iar alte peste 50 au fost rănite, majoritatea fiind pompieri. Ulterior, dintre răniţii internaţi, au mai murit trei persoane.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL