Premierul Ciolacu a discutat cu delegația Renault despre extinderea investițiilor în România

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Premierul Marcel Ciolacu a avut discuţii, joi, cu delegaţia Grupului Renault, condusă de Denis Le Vot, despre planurile de extindere a investiţiilor în România, precizând că toți participanţii au salutat ideea ministrei muncii, Simona Bucura-Oprescu, de a avea la Mioveni un Muzeu Dacia.

“Am discutat astăzi cu delegaţia Grupului Renault, condusă de Denis Le Vot, despre planurile de extindere a investiţiilor în România. Adaptarea la tehnologiile verzi ale viitorului, preocuparea pentru lansarea de noi modele sunt argumente solide pentru dezvoltarea industriei auto, cu o contribuţie semnificativă în economia României”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit unei postări difuzate pe pagina de Facebook a Guvernului României.

Şeful Executivului a adăugat că “Dacia este un brand naţional cu istorie, dar şi cu viitor” şi “susţinem economia românească!”.

“I-am asigurat pe investitorii francezi că vor primi sprijinul Guvernului pentru a-şi consolida proiectele aici, în România, a mai spus Ciolacu.

De asemenea, premierul a mai precizat că toată lumea a salutat ideea ministrei Muncii Simona Bucura-Oprescu de a exista la Mioveni un Muzeu Dacia.

“Am salutat cu toţii ideea colegei Simona Bucura-Oprescu, ministrul muncii şi solidarităţii sociale şi deputat de Argeş, de a avea la Mioveni un Muzeu Dacia care să reflecte ataşamentul puternic al românilor faţă de acest brand naţional”, a conchis Marcel Ciolacu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: