Nicolae Ciucă, prezent în fața femeilor liberale, cu discurs despre poveștile Brătienilor

Nicolae Ciucă/ Facebook
Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ciucă

Femeile au fost lăudate la reuniunea doamnelor din Partidul Național Liberal, care a avut loc la Eforie, în prezența președintelui Nicolae Ciucă și a secretarului general, Lucian Bode. Președintele Klaus Iohannis a trimis și el un mesaj la Școala de Vară a Organizației Femeilor Liberale „O nouă viziune: leadership feminin liberal”.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis doamnelor că partidul are nevoie să beneficieze de acest catalizator, care este organizația de femei, prin toate virtuțiile pe care le are, arată Gândul.ro.

„Faptul că în sală sunt atât de multe doamne și domnișoare pentru mine înseamnă că există determinare și atractivitate astfel încât tot mai multe doamne și domnișoare să decidă să facă parte din familia PNL”.

Leadershipul feminin liberal nu este doar o ideologie, ci de asumare consideră Nicolae Ciucă. Prin urmare, atunci când a fost șef al Guvernului, Ciucă a ținut să aibă peste 30%  femei, în componența echipei. Ar fi vrut mai mult, dar nu se putea face paritatea la 9 miniștri PNL.

Fostul premier a apelat și la povești din viața familiei Brătianu, pentru a le îndemna pe doamne să viseze la idealuri.

„După ce s-a întors de la studii, fiul lui Ion Brătianu a fost trimis să de către tatăl său să lucreze alături de arhitectul și inginerul nostru de renume, Anghel Saligny, la Podul de la Cernavodă. Am spus că e un pic de poveste pentru că dincolo de implicarea profesională, povestește foarte frumos cât de mult îi plăcea să doarmă mai bine într-un car de fân decât la hanul din Cernavodă.  Ca atare, a văzut construcția și a participat la construcție și pe timp de zi, și pe timp de noapte visând ca în final să se finalizeze. Iată, azi ne bucurăm și vorbim de o realizare a liderilor PNL”, spune Ciucă, potrivit sursei citate.

 

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL