Maia Morgenstern, despre explozie: „Ieri eram la nunta si deodata sala s-a golit. Doctorii au fost chemati la munca”

Relatare emontionanta a cunoscutei actrite Maia Morgenstern in legatura cu reactia medicilor in cazul exploziei de la Crevedia. Ea a povestit ca era la o nunta si deodata sala s-a golit pentru ca doctorii ptezenti au plecat „fara discutii” la spitale pentru a avea grija de raniti.

Cele mai neplăcute lucruri pe care le poți face la o nuntă

Ieri am fost la petrecere, mare petrecere. Cu caracter privat, sarbatoare cu bucurie, eveniment important. Hai, sa n-o mai fac pe misterioasa: nunta! Si la nunta, ca la nunta! Veselie mare, bucurie, chef! Cum e normal, cum e bine.

Cum avem si dorinta si nevoie, din cand in cand. Da, avem nevoie sa petrecem, sa chefuim, sa dansam, hai sa jucam, sa chiuim. Ia te uita: cum nu ma lasa autocorrectul sa scriu ‘chiuim’! Tot imi iese chinuim. In fine: am chiuit! Ca de chinuit, nu chinuim destul.

La nunta, ca la nunta! Lume multa, Veselie, dans, mancare buna, bautura, lautari. Mirii frumosi, nasii fericiti, rude apropiate, rude indepartate, prieteni dragi. Prieteni de tot felul! Prieteni de familie, prieteni de-o viata, sau prieteni noi..oameni..Nuntasii! Noi toti! Petreceam fericiti: nunta, ba! Muzica buna, glume. Rasete. Si iar dans, joc si voie buna. In cel mai bun sens. Si eu? Si eu jucam de mama focului; cam intr-un picior (ca am fractura de menisc!) da’ nu-i nimic.

Si deodata..parca sala de bal s-a golit. Fara multe discutii, fara explicatii. Parca, spun parca… Ce s-a intamplat?! Nu stiam, nu-mi era clar. Ce se intampla?

Doctorii

Doctorii au fost chemati la spitale, care pe unde lucreaza.

Fara discutii, fara comentarii. Doctorii au plecat. Au lasat orice faceau, au lasat timpul liber, au lasat…

Doctorii au plecat la datorie. Au fost chemati unde era nevoie de ei, atunci cand era nevoie de ei. Apoi am incercat sa vorbesc la telefon cu prietenii mei, sa-mi spuna, sa ma lamureasca. N-au avut timp: erau la spital, acolo unde este nevoie de ei. Salveaza vieti

Doctori, medici in fiecare clipa a vietii. Nu au alte prioritati

Doctorii sunt prezenti la datorie. Multumim!”, a scris Morgenstern pe Facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL