Medgidia a rămas fără primar. A fost condamnat la închisoare și muncă în folosul comunităţii

Valentin Vrabie
Sursa foto: cugetliber.ro

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a fost condamnat definitiv la un an şi şapte luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual și obligat să presteze muncă în folosul comunităţii timp de 90 de zile. A „șters” datoria unei firme.

Curtea de Apel Constanţa a decis, marţi, 10 octombrie, să admită apelul declarat de Valentin Vrabie împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia din data de 28 iunie 2022, prin care primarul fusese condamnat la un an şi şapte luni de închisoare cu executare.

“Admite apelul penal declarat de inculpatul Vrabie Valentin împotriva sentinţei penale nr. 1164 din data de 28.06.2022, pronunţată în dosarul penal nr. 4316/256/2020, al Judecătoriei Medgidia.

Desfiinţează în parte hotărârea atacată şi rejudecând, dispune: Înlătură dispoziţiile art. 60 Cod penal, privind executarea în regim de detenţie a pedepsei de 1 an şi 7 luni închisoare aplicată inculpatului Vrabie Valentin.

Menţine condamnarea de un an şi şapte luni închisoare aplicată inculpatului Vrabie Valentin.

În baza art. 66 alin. 1, lit. a şi b Cod penal, interzice inculpatului Vrabie Valentin, dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o durată de 2 ani, cu titlu de pedeapsă complementară.

Conform art. 65 alin. 1 şi 3 cod penal, interzice inculpatului Vrabie Valentin, dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat cu titlu de pedeapsă accesorie.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL