Nicu Marcu (ASF): Am susținut permanent ca listarea Hidroelectrica să fie numai în România

Nicu Marcu ASF
Foto: ASF

Președintele ASF, Nicu Marcu, a afirmat cu privire la listarea Hidroelectrica, într-o intervenție la Digi 24, că întotdeauna a susţinut ideea unei singure listări, iar aceasta să fie făcută din România.

„Autoritatea a susținut permanent ca listarea Hidroelectrica să fie numai în România. Am a avut încredere în piața din România, am avut încredere în faptul ca o să fie lichiditate în piață și acest lucru ni s-a confirmat. În urmă cu un an de zile, am tras acest semnal de alarmă, precizând că nu voi fi de acord decât cu o singură listare, iar aceasta să fie făcută în România”, a declarat Nicu Marcu.

El speră ca în acest fel marii investitori din Europa să-şi îndrepte atenţia către Bursa de Valori Bucureşti.

„Automat, evaluarea Bursei va fi, cât de curând, refăcută și aceasta va trece la un alt stadiu de piață emergentă. Iar în acest context, marii investitori din Europa și nu numai din Europa vor veni către Bursa de Valori București, pentru că deja au încredere că Bursa de Valori București este mult mai mare decât până acum și că lucrurile se vor schimba radical. Deja începem să devenim un pol de putere economică în toată această regiune”, a compretat preşedintele ASF.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL