Plusinfo.org: Ipocritul de Ciolacu face pe justițiarul

Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-ar lăuda cu atitudinea lui referitoare la cazul lui Dumitru Buzatu. Acesta ar susține că a reacționat în primele două ore de când a fost anunțat de către DNA despre flagrant delictul asupra lui Buzatu și “l-a exclus cu tot neamul lui”.

Ciolacu uită în ipocrizia lui câteva lucruri, potrivit jurnaliștilor de la plusinfo.org:

„Ani la rând a tolerat ca “neamul lui Buzatu” să aibă funcții în PSD. Deci politica tip – afacere de familie. Cam târziu s-a prins Ciolacu de “neamul Buzatu”…
În cazul Iulian Dumitrescu DNA nu a anunțat că a instrumentat un flagrant delict, ci doar o percheziție domiciliară. Adică faptele incriminate nu sunt atât de rapid clarificate și nici reacția PNL nu poate veni așa repede.
Un caz similar, cu percheziții ale DNA central la locul de muncă și acasă, este cel de la PSD Constanța, cu privire la vicepreședintele PSD pe județ, Georgescu Daniel. Acesta este și azi tolerat de același Marcel Ciolacu, deși avem percheziții din vară. Nu l-a schimbat din funcțiile sale politice și nici nu i-a retras sprijinul politic pentru funcția administrativă. O avea legătură neamul lui Ciolacu cu neamul lui Georgescu sau cu neamul lui Felix Stroe?…
Alt caz al DNA cu percheziții la sediul CJ Botoșani, din decembrie 2023, cu privire la angajări fictive într-un spital, l-a lăsat pe Ciolacu fără reacție. Nici acolo nu a dispus retragerea sprijinului politic al pesedistei Doina Federovici, președinta CJ Botoșani și a tolerat situația, deși au trecut aproape două luni! Pe fondul corupției a murit o mamă la Spitalul Botoșani – “cazul Alexandra” – și lui Ciolacu nu i-a păsat.
Cert este că Ciolacu nu reacționează neam la perchezițiile din Constanța, Botoșani etc. unde sunt vizați pesediști”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: