Romaşcanu despre ANAF: Sunt convins că premierul nu are nicio problemă ca în urma evaluărilor să existe demisii

Inquam Photos/George Calin
Sursa foto: Inquam / George Calin

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat marţi că este convins că prim-ministrul Marcel Ciolacu nu are nicio problemă ca, în urma unor evaluărilor şi dacă lucrurile nu funcţionează, la propunerea ministrului de Finanţe să existe demisii la ANAF.

Romaşcanu a fost întrebat cum comentează solicitarea liberalilor către ministrul de Finanţe de a demite întreaga conducere a ANAF şi conducerea Autorităţii Vamale Române.

„Înţeleg că suntem în linie cu planul de încasări în acest moment, din discuţiile cu domnul Boloş. Au fost sincope, într-adevăr. Nu am nicio problemă şi sunt convins că nici prim-ministrul Marcel Ciolacu nu are nicio problemă ca, în urma evaluărilor, dacă lucrurile nu funcţionează, la propunerea ministrului Finanţelor să existe demisii.

Nu am văzut în acest moment decât declaraţii politice legate de demisii, nu am văzut o cerere a ministrului care este singurul îndreptăţit să facă această evaluare şi cerere în această direcţie. Vă garantez că Guvernul României pentru misiunea pe care şi-a asumat-o, aceea de reducere a evaziunii şi de echilibrare fiscală şi bugetară a României, nu va ezita să ia niciun fel de măsură pe o propunere fundamentată a Ministerului de Finanţe”, a spus Romaşcanu, la Palatul Parlamentului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL