PSD Prahova îl acuză pe Iulian Dumitrescu de ”minciună şi manipulare”

Sursa foto: Facebook/ Iulian Dumitrescu

Social-democraţii prahoveni îl acuză pe preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie, de ”lipsă de integritate”, ”minciună şi manipulare”, în urma recentelor ieşiri publice ale lui Dumitrescu, dar şi în contextul în care PNL Prahova a transnis către Biroul Electoral Judeţean documente din care reiese că Iulian Dumitrescu nu a demisionat din funcţia de preşedinte al filialei judeţene a PNL.

Filiala PSD Prahova îşi exprimă, luni seară, într-un comunicat de presă, ”indignarea faţă de afirmaţiile contradictorii ale domnului Iulian Dumitrescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, din partea PNL”.

”Astăzi (luni – n.r.), la aproape 3 luni de când a garantat şi i-a fost confirmată demisia, Iulian Dumitrescu a avut o ieşire publică în care a negat demisia sa din fruntea PNL Prahova, contrazicând declaraţiile anterioare făcute atât de persoana sa, cât şi pe cele ale preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă. Ba mai mult, cu nonşalanţă şi un tupeu incredibil, ţinând cont de statutul de urmărit penal, Iulian Dumitrescu anunţă că doreşte să candideze din nou pentru aceeaşi funcţie despre care procurorii spun că i-a adus beneficii ilegale de milioane de euro. Asadar, Iulian Dumitrescu doreşte sa i se valideze candidatura, fiind singurul «rămas pe dinafară» în cadrul PNL”, se arată într-un comunicat dat publicităţii luni seară de PSD Prahova.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: