Tractoarele românești, vedete la INDAGRA 2023

Cu o experiență de 70 de ani în construcția de utilaje articole și forestiere, societatea IRUM SA de la Reghin a adus toată gama de tractoare la INDAGRA 2023. Dacă ajungeți la târg, nu ezitați să vizitați standul acestora. Merită! A rămas singurul producător de tractoare din Estul Europei.

“Construcția de tractoare agricole am început-o în anul 2010. Am venit la INDAGRA 2023 cu toată gama de utilaje începând de la 24 de cai putere până la 102 cai putere. Standul nostru este vizitat de foarte mulți fermieri”, spune Dan Cioarec, reprezentant vânzări, Departamentul Tractoare Agricole din cadrul IRUM SA Reghin

Întrebat cum stau cu vânzările, in special la marile târguri, Dan Cioarec este de părere că acestea sunt participări pozitive din punct de vedere al afacerilor și al vânzărilor, chiar directe.

“Avem chiar și vânzări spontane, însă, de regulă, la târguri avem interacțiunea cu fermierii, apoi oferim consultanță tehnică și financiară. Oferim suport tehnic sau pe partea de finanțări, proiecte, fonduri europene. Ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă procesul de achiziție”

IRUM, singurul producător de tractoare din Europa de Est

“ Viitorul tractorului va fi unul strălucit, va pot spune de pe acum. Am început în 2019 să lansăm tractorul TAGRO, un tractor compact, ușor manevrabil, cu transmisie mecanică, confortabil și care este ușor de întreținut. Am ieșit cu el în piețele externe: Ungaria, Polonia, Austria, Germania.

Costuri competitive

Tractoarele IRUM, cele mai competitive din piață. Gama de prețuri pentru un tractor este cuprinsă între 11 400 euro până la 50 000 euro în funcție de opționale.

Aproape 15% din producția românească de tractoare pleacă la export.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: