Trafic îngreunat la intrarea În România dinspre Bulgaria, pe la Giurgiu

aglomeratie vama frontiera
Sursa foto: Facebook

Persoanele care intră în România dinspre Bulgaria cu autoturismul prin punctul de trecere a frontierei de la Ruse-Giurgiu, aşteaptă, vineri, aproximativ o oră pentru realizarea formalităţilor, circulaţia fiind îngreunată din cauză că autorităţile bulgare fac lucrări de reparaţii la podul de peste Dunăre. Timpi ridicaţi de aşteptare se înregistrează, la intrarea în ţară cu autoturismul, şi dinspre Ungaria, la Petea, dar şi dinspre Republica Moldova, la punctul de trecere a frontierei de la Albiţa.

Este aglomeraţie, vineri după amiază, în punctul de trecere a frontierei de la Ruse-Giurgiu, la intrarea în ţară şoferii de autoturisme aşteptând o oră, în medie.

Conform aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră, situaţia este generată de faptul că autorităţile bulgare fac lucrări de reparaţie pe podul dintre cele două oraşe, iar pe o porţiune traficul se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă. La ieşirea din ţară pe la Giurgiu timpul mediu de aşteptare este de jumătate de oră.

Aglomeraţie este, vineri, la intrarea în ţară, şi la unele dintre punctele de trecere a frontierei cu Ungaria. Astfel, la Nădlac şi Petea timpul de aşteptare la intrarea în ţară este, în medie, de o oră.

Şi dinspre Republica Moldova se înregistrează trafic intens la intrarea în România prin punctul de trecere a frontierei Albiţa, unde timpul mediu de aşteptare pentru realizarea formalităţilor vamale este de 80 de minute. Potrivit sursei citate, la Albiţa sunt deschise, pe sensul de intrare, şase artere rutiere iar „controlul de frontieră se desfăşoară pe sensul de intrare în România în mod coordonat cu autorităţile de frontieră ale Republicii Moldova”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL