Vijelii de proporții în țară. Copaci căzuți pe șosea, acoperișuri smulse de vânt. La mare, porturile au fost închise

vijelie isu
Foto: ISU

A fost vijelie de proporții în centrul țării, dar vântul puternic a afectat și alte zone din țară. Mai mulți arbori au căzut și au rupt cabluri de curent electric. Rafalele au smuls mai multe acoperișuri. Iar pe Drumul Național 67 C viscolul a doborât mai mulți copaci și a blocat circulația spre stațiunea montană Rânca.

Incendiu puternic într-un bloc din Suceava Traficant dat de gol de viteză Secția de Pediatrie a spitalului din Botoșani, invadată de gândaci Digistoria – cele mai importante evenimente petrecute pe 4 februarie Noi detalii în cazul tragediei de la Crevedia Un bărbat a fost prins de polițiști în timp ce fura telefonul unei femei când urca în autobuz Mai mulți oameni s-au trezit cu mașinile distruse peste noapte Prețurile chiriilor au explodat de la an la an în țară Sunt probleme în mai multe zone din țară, din cauza vântului puternic.

Telecabina care face legătura între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă este oprită și va rămâne așa până când vremea se va îmbunătăți. În Sibiu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a îndepărta un panou publicitar doborât de vând. De asemenea, a fost semnalat pericol de desprindere a acoperișului unei case. Tot din cauza vântului puternic, toate porturile de la Marea Neagră au fost închise.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: