Gigi Becali are pe „țeavă” 10 transferuri pentru FCSB, cu care revoluționează Superliga

gsp/ Gigi Becali
Sursă foto: Facebook / Gigi Becali

Gigi Becali (65 de ani) vrea cu orice preț ca FCSB să câștige titlul în sezonul 2023-2024, iar latifundiarul din Pipera are pe „țeavă” 10 transferuri pentru a întări echipa.

După ce a fost trimis de Gigi Becali în Africa de Sud și în mai multe țări din America de Sud, Florin Vulturar i-a pregătit latifundiarului din Pipera o listă cu 10 jucători pe care i-ar putea transfera la vicecampioana României în vară.

Impresarul Florin Vulturar a dezvăluit că a pus ochii pe 10 jucători pentru a-i aduce la FCSB, iar majoritatea sunt din Africa de Sud, de unde a fost transferat și Siyabonga Ngezana, fundașul central al vicecampioanei României.

Deși a plătit 1,5 milioane de euro pentru a-l transfera pe Andrea Compagno de la FC U Craiova, latifundiarul din Pipera nu este mulțumit de prestațiile atacantului italian și este în căutarea unui înlocuitor pentru acesta.

După meciul jucat de FCSB cu FC U Craiova, scor 1-0, Gigi Becali a dezvăluit că vrea să cumpere un atacant, dar nu se grăbește în alegerea acestuia.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL