Eurodeputatul PNL Siegfried Mureşan: Vom vota împotriva Legii restaurării naturii în forma actuală

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: unsplash

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a anunţat că grupul PPE va vota împotriva Legii restaurării naturii în forma actuală deoarece creşte birocraţia pentru fermierii din România şi din Europa, fiindcă forma finală a legii „riscă să crească povara birocratică pentru fermierii din România şi din Europa”.

„Vom vota împotriva Legii restaurării naturii în forma actuală deoarece creşte birocraţia pentru fermierii din România şi din Europa. Noi, Grupul PPE şi delegaţia PNL din Parlamentul European, am reuşit, în negocierile privind Legea restaurării naturii din ultimele luni, să eliminăm majoritatea prevederilor care ar fi afectat agricultorii din România şi din Europa, loviţi deja puternic de consecinţele războiului dus de Rusia în Ucraina.

Cu toate acestea, nu suntem mulţumiţi de forma finală a legii care riscă să crească povara birocratică pentru fermierii din România şi din Europa. Proiectul legislativ, în forma actuală, încurajează statele membre să includă noi obligaţii de raportare pentru fermieri, care vor fi nevoiţi să completeze noi formulare, în loc să poată să-şi lucreze terenul”, a scris Siegfried Mureşan, marţi pe Facebook.

El a adăugat că grupul PPE a lucrat în ultimii ani în Parlamentul European la reducerea birocraţiei europene pentru oameni.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL