Europarlamentarul Siegfried Mureșan va prezenta proiectul de revizuire a Bugetului anual

Siegfried Mureșan, sursa foto: Inquam Photos / Elena Covalenco
Sursa foto: Inquam Photos / Elena Covalenco

Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL, ca negociator-șef al Parlamentului European pe Bugetul UE pentru 2024, va prezenta proiectul de revizuire a Bugetului anual.

„Săptămâna aceasta, ca negociator-șef al Parlamentului European pe Bugetul UE pentru 2024, voi prezenta proiectul de revizuire a Bugetului anual, în care includem modificările aduse că urmare a modificării Bugetului Multianual al Uniunii Europene. Prin această modificare, alocăm fonduri suplimentare noilor priorități ale Uniunii Europene, precum întărirea securității granițelor, și alocăm sprijinul de 50 de miliarde de euro pentru Ucraina.

Marți, întâlnesc un grup de tineri politicieni din Republica Moldova aflați în vizită în Parlamentul European. Vor vedea cu ochii lor, în Parlamentul European, sprijinul mare de care Republica Moldova se bucură din partea instituțiilor europene.

Miercuri, sunt la București la cel mai important eveniment din România dedicat Mecanismului de Redresare și Reziliență unde dezbatem stadiul de implementare al PNRR al României. Prin PNRR, România a primit deja 9.4 miliarde de euro fonduri europene pentru reforme și investiții în infrastructura rutieră, feroviară, digitalizare și creșterea eficienței energetice”, a declarat europarlamentarul.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: