Eveniment nefericit în care a fost implicat echipa Top Gear. Motivul este incredibil

Jeremy Clarkson şi colegii săi din echipa Top Gear au fost nevoiţi să îşi abandoneze maşinile în Argentina şi să părăsească ţara cu trei zile mai devreme decât intenţionau, după ce au fost atacaţi cu pietre de către o mulţime furioasă, informează rtv.net.

Atacul a avut loc în apropiere de localitatea argentiniană Tolhuin, la graniţa cu Chile. Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond i-au enervat pe localnici atunci când trecătorii au observat că maşina lui Jeremy Clarkson avea o plăcută de înmatriculare ce ducea cu gândul la războiul din Insulele Falkland.

Maşina era un Porche cu numărul de înmatriculare H982 FKL, cu trimitere evidentă la războiul dintre Argentina şi Marea Britanie, din 1982, privitoare la Insulele Falkland, şi în urma căruia argentinienii au pierdut jurisdicţia asupra insulelor, precizează cei de la RTV.

fkl

fkl2

Mai mulţi veterani de război au protestat în faţa hotelului unde erau cazaţi membrii echipei Top Gear, iar Clarkson, May şi Hammond au avut nevoie de escorta poliţiei pentru a ajunge la aeroport.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: