EXCLUSIV Culisele războiului din Primăria Capitalei. Consilieri generali PNL-PDL, gata de plecare

Ședința de astăzi a Consiliului General al Municipiului București a fost din nou anulată, motivul fiind lipsa cvorumului. Astfel războiul dintre Oprescu și consilierii generali ai PNL și PDL pare să continue.

După ce cei din ACL au reușit la un moment dat să schimbe majoritatea din Primăria Capitalei și să îi pice toate proiectele lui Oprescu, astăzi primarul Capitalei se pare că și-ar fi recâștigat majoritatea.

Surse din cadrul PNL au precizat vineri, în exclusivitate pentru PSnews, că deși era o ședință unde toți cei 28 de consilieri generali ai PNL-PDL, reprezentând majoritatea, erau chemați de urgență la ședința Consiliului General, cinci dintre aceștia au lipsit.

”Noi eram toți convocați la ședință. În afară de Andrei Nicolae (n.r.: consilier general al PNL), despre care nu există niciun fel de dubiu că ar pleca și care era extrem de bolnav, dar care a zis că până la urmă poate să vină, au lipsit patru de la noi (n.r.: referindu-se la PNL-PDL). Trei erau de la PDL și încă unu de la noi.

E inadmisibil, ne tragem singuri țeapă. Noi vrem să luptăm cu Oprescu, să îi dăm jos viceprimarii, iar ei stau acasă, intenționat zic eu. Eu zic că își fac loc prin altă parte, pe la Tăriceanu, știu eu, din informații destul de sigure”, a precizat unul din consilierii generali pentru PSnews.

Prin absenții de astăzi din Consiliul General îl regăsim și pe Gabriel Pârvu, unul din personajele extrem de apropiat de Anca Boagiu. Conform informațiilor de presă, Gabriel Pârvu a avut și o relație personală cu vicepreședintele PDL.

Citește și: Oprescu: „Migrația de la un partid la altul e o problemă falsă”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL