EXCLUSIV Nouă gafă a strategilor PNL. Pe cine copiază Iohannis. DOVADĂ

Klaus Iohannis, prezidențiabilul ACL, a decis că este momentul să își caute un slogan care să îl reprezinte în această campanie electorală. Strategii de  serviciu ai lui Iohannis par totuși lipsiți de orice fel de inspirație și au decis ”fure” chiar de peste ocea, de la cel mai puternic om al lumii și anume Barack Obama.

Sloganul ”Yes, we can”, cel cu care Obama a câștigat primul mandat de președinte al SUA, în anul 2008, pare să îl fi inspirat pe Klaus Iohannis sau mai degrabă pe cei care îi gândesc strategia de campanie.

Neamțul Iohannis a tradus sloganul și pare să și-l fi însușit: ”Da, se poate”, este sloganul lui Klaus Iohannis transpus într-un banner online ce apare pe opiniadebuzau.ro.

Momentan sloganul ”Da, se poate”, pare să fie testat doar în Buzău, având în vedere că în nici o altă publicație online sau de altă natură nu regăsim acest slogan de import.

Liberalii din Buzău, cei care au cumpărat reclamă pe acest site, sunt conduși de liderul deputaților PSD, George Scutaru, cel care de-a lungul timpului s-a dovedit a fi un strateg lipsit de inspirație. Este de notorietate în PNL că Scutaru l-a sfătuit pe Crin Antonescu, iar situația politică în care a ajuns acesta din urmă pare să arată că liderul deputaților PNL nu este tocmai prea inspirat în ale politicii. Așa și în cazul bannerului și sloganului. Până la urmă, în lipsa inspirației găsești și soluții de avarie.

iohannis da se poate

yes we can

obama-yes-we-can1

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: