Polițiștii îi numără și îi localizează pe cetățenii din Orientul Mijlociu cazați în hoteluri din România

poliţie
Sursa foto: Poliţia Română

Polițiștii încearcă să realizeze, la nivel național, o situație a cetățenilor israelieni și a musulmanilor proveniți, în special, din Orientul Mijlociu, care sunt cazați în hotelurile și pensiunile din țară. Polițiștii încearcă astfel să aibă o hartă a străinilor considerați vulnerabili după atacurile teroriste comise de palestinieni pe teritoriul statului Israel, pe fondul atacurilor antisemite comise, în ultimele zile, în Franța și Marea Britanie.

În timp ce spațiul public era inundat cu știri legate de atacurile sângeroase ale militanțior Hamas în Israel, soldate cu peste 1.000 de morți, între care o mulțime de femei și copii, autoritățile române întăreau paza în zona Ambasadei Israelului la București, dar și în zona sinagogilor, în special la Templul Coral.

Ulterior, după ce în Franța și Marea Britanie s-au înregistrat, în total, peste 40 de atacuri împotriva evreilor, polițiștii din România au demarat o acțiune de localizare a cetățenilor străini proveniți din Israel și țările din Orientul Mijlociu. Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că polițiștii specializați în instrumentarea dosarelor care privesc infracțiuni de natură economică ar fi demarat acțiuni de verificare la hoteluri și pensiuni.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: