EXCLUSIV PSD pregătește o achiziție de marcă

OUG-ul privind migrația aleșilor locali a fost ieri publicată în Monitorul Oficial, ceea ce înseamnă că aleșii locali se pot înscrie oficial în ce formaţiune politică doresc, fără să își piardă mandatul.

Unul din vicepreședinții PSD a precizat în exclusivitate pentru PSnews că este posibil ca în zilele următoare Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4, să treacă oficial în barca PSD.

”Domnul Cristian Popescu Piedone a fost membru al PSD sector 6, dar în momentul în care noi l-am susținut la primărie pe domnul Dan Darabonț, dumnealui a preferat să își găsească un alt loc și așa a plecat la PC”, a explicat aceeași sursă.

La Congresul PSD sector 4 din februarie 2013, primarul conservator al sectorului 4, a făcut următoarele precizări, referindu-se la trecutul său pesedist: ”Sângele apă nu se face. În urmă cu peste 20 de ani am intrat în partidul dvs. Am crescut în partidul dvs., am învățat multe lucruri în partidul dvs. și sper ca viitorul să mă găsească tot în partidul dvs. Sufletul meu a fost, este și rămâne alături de dvs. Politica mea a fost, este și rămâne politica dvs.”

În piața politică este de notorietate faptul că edilul sectorului 4 nu mai este chiar pe aceeași lungime politică cu Daniel Constantin, președintele PC. În presă au apărut informații că Piedone era pregătit să îl contracandideze pe Daniel Constantin, la recentul Congres al PC.

Primarul sectorului 4 l-ar fi acuzat pe Daniel Constantin că s-a îndepărtat de el, preferând o apropiere de Victor Ponta, deși  PC se revendică a fi de centru-dreapta.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: