Explozia de la Dedeman Botoşani: Patru persoane sunt intubate, în stare gravă, la spitalul din Iaşi

Sursa foto: IGSU

În explozia care a avut loc, vineri la un magazin Dedeman din Botoşani, au fost 15 victime identificate, dintre care trei persoane sunt internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sfântul Spiridon din Iaşi, doi dintre ei fiind intubaţi, unul cu stare generală staţionară şi unul cu stare generală gravă, instabil. Totuşi, pacientul internat în ATI evoluţie favorabilă. Mai sunt doi pacienţi intubaţi, starea acestora fiind gravă, şi alte două persoane au cerut să fie internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani. Opt oameni au fost externaţi din Spitalul din Botoşani.

Astfel, potrivit datelor transmis de ISU Botoşani, numărul total de victime identificate este de 15, iar trei pacienţi sunt internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sfântul Spiridon din Iaşi: doi dintre ei sunt intubaţi, unul cu stare generală staţionară şi unul cu stare generală gravă, instabil. Pacientul internat în ATI evoluţie favorabilă.

Alte două persoane sunt internate la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca). Pacienţii sunt  intubaţi, iar starea acestora rămâne gravă, având în vedere că sunt afectate căile respiratorii.
De asemenea, două persoane au fost internate, la cerere, în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani. Pacienţii au stare generala bună, iar evoluţia este favorabilă, mai arată sursa citată.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: