Explozie, urmată de incendiu puternic într-un bloc din Capitală. Patru oameni au ajuns la spital

112 pompierii
Sursă foto: Facebook

O explozie puternică a zguduit azi-noapte cartierul Ferentari din Capitală. Deflagrația s-a produs într-un imobil de garsoniere și a fost urmată de un incendiu, care a cuprins ultimele două etaje. Patru persoane au ajuns la spital cu arsuri pe brațe. Peste 20 de persoane au fost evacuate din imobil.

Imobilul unde s-a produs tragedia este pe strada Ogradei, din sectorul 5. La ora 22.30 martorii spun că au auzit prima explozie, care a fost foarte puternică. La scurt timp, a mai urmat o explozie, după care a izbucnit incendiul la etajul doi și la mansardă. Flacările au cuprins o suprafață de 270 de metri pătrați.

Trecătorii și vecinii imobilului au sărit în ajutorul victimelor. Unii dintre locatari au resit să iasă singuri, însă alții au fost scoși din bloc de către vecini și pompieri.

Pompierii au ajuns rapid la fața locului și au intervenit cu 12 autospeciale și 11 ambulanțe. Au fost evacuate peste 20 de persoane.

Patru dintre locatari, două femei și doi bărbați, au fost transportați la spital cu arsuri la brațe. Victimele erau conștiente și în stare stabilă.

Focul a transformat în scrum mansarda și etajul doi, iar etajul unu a fost afectat parțial. Pompierii au reușit, după aproape o oră, să localizeze incendiul.

În imobil sunt 20 de garsoniere și are două etaje și mansardă. Pagubele sunt uriașe.

Pompierii împreună cu poliția au deschis un dosar de cercetare penală. Deocamdată nu se știe ce a produs deflagrația. Se bănuiește că este vorba despre o acumulare de gaze. Anchetatorii urmează să stabilească cu exactitate cauzele incendiului.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL