Explozii la o staţie GPL din Crevedia – Pompier de la ISU Dâmboviţa: Mai există flăcări

Sursa foto:igsu.ro
Sursa foto:igsu.ro

Radu Popescu, reprezentant al ISU Dâmbăviţa, care a suferit arsuri la mână în urma uneia dintre exploziile de la staţia GPL de la Crevedia, a precizat că încă sunt flăcări. El a spus că se simte bine, chiar dacă a fost rănit în urma intervenţiei de stingere a focului. Incendiul a fost localizat şi nu mai există pericol să se extindă.

”Mai există flăcări care se manifestă la cele 7 proprietăţi. Ca explozii, a fost deflagraţia aceea, apoi a mai fost o explozie ceva mai mică, iar una precedentă celei mari”, a declarat Popescu.
Reprezentantul ISU Dâmboviţa a fost rănit la o mână, în timpul intervenţiei de stingere a incendiului.
”Am fost surprins în deflagraţia cea mare, dar sunt ok. Am fost la aproximativ 100 de metri. Am simţit o arsură la nivelul membrelor, dar echipamentul de protecţie m-a protejat. Sunt rănit la mână, e o arsură de gredul I”, a spus Popescu.
Radu Popescu a explicat că pompierii au intervenit la aproximativ 100 de metri de incendiu.
”La acest moment, incendiul a fost localizat, astfel că pericolul extinderii flăcărilor la vecinătăţi a fost eliminat. Echipajele operative acţionează pentru lichidarea ultimelor focare. La faţa locului intervin 10 autospeciale de stingere şi 1 autoscară”, a transmis ISU Dâmboviţa.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: