Fenomenul ‘Made in Romania’ – Ce spun frații Kalin, turcii care au dat lovitura cu o manea românească revitalizată

Frații Kalin
Frații Kalin / sursa - captură foto

Frații Kadîr și Berdan Kalin, doi tineri creatori de conținut originari din Turcia, au devenit un fenomen pe platforma TikTok după ce au reușit să popularizeze melodia românească „Made in Romania”, lansată de Ionuț Cercel acum peste 15 ani. Cu mișcări de dans pline de energie și un carisma debordantă, videoclipurile lor au ajuns la sute de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Totul a început într-o zi obișnuită, când Kadîr, în vârstă de 21 de ani, navigând pe TikTok, a dat peste melodia „Yali, Yali”. „Am fost captivați imediat de ritmul piesei și am decis pe loc să creăm un dans pentru ea”, își amintește Berdan, fratele mai mare, potrivit Euronews. În patru luni, clipul lor a devenit viral, demonstrând că muzica și dansul pot traversa granițele culturale cu ușurință.

Succesul Internazionale Milano și conexiunile muzicale

Punctul culminant al acestui fenomen a fost atunci când echipa de fotbal Internazionale Milano a sărbătorit câștigarea campionatului Italiei pe ritmurile melodiei „Made in Romania”, datorită lui Hakan Calhanoglu, un jucător turc și fan al ritmurilor balcanice.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL