Filelist nu se mai închide! Cel mai mare site de torrente din România va fie preluat de o echipă nouă

Sursa foto: Facebook

Filelist, cel mai mare site de torrente din România, va continua să funcționeze. Acesta va fi preluat de o altă echipă de administratori. Vestea a fost anunțată de către EboLLa, administratorul de sistem al Filelist.

Filelist nu se mai închide! „Am fost copleșiți de urările și de mesajele voastre! Știți că de-a lungul anilor mereu am spus despre comunitate ca are un cuvânt greu de spus. Cuvintele voastre au contat mereu și nu am fost nepăsători la ele niciodată. Vocea voastră s-a auzit și acum. Mă bucur să vă anunț că site-ul nu se va închide! Din acest moment sunt pornite și donațiile înapoi, deci totul revine la normal”, a transmis EboLLa, care a precizat că unul din fondatorii site-ului, God, a revenit si va prelua partea tehnică din nou pentru ca site-ul să fie în continuare în viață.

„Este de încredere, loial și cu siguranță lucrurile vor merge bine din punctul ăsta de vedere. Era totuși nevoie și de o persoană care să facă cealaltă parte din treabă. Oana se va ocupa de azi înainte de tot ce ține de staff, plata serverelor și toate lucrurile interne pe care le face un SysOp. Deci va primi promote la clasa de SysOp. Este mai mult decât capabilă și competentă ca să mențină frâiele și să se asigure că totul va merge bine din punct de vedere intern. Felicitări!”, a transmis EboLLa.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL