Firea: Intru în competiţie cu gândul de a-i convinge pe bucureşteni că suntem soluţia corectă

Sursă foto: Facebook /PNL

Candidata PSD la Primăria Capitalei Gabriela Firea a declarat că va candida pentru şefia PMB „cu un gând optimist” şi speră că bucureştenii vor vota pentru un oraş fără şobolani, fără gropi, fără parcuri neîngrijite şi pentru un municipiu în care să le facă plăcere să îşi ducă traiul.

„Am fost şi sunt motivată să muncesc. Acum avem o şansă în plus, dată fiind relaţia foarte bună pe care o vom avea, ca primari, cu Guvernul României, prin persoana domnului prim-ministru Marcel Ciolacu. Şi sunt convinsă că toţi membrii şi simpatizanţii noştri se vor mobiliza în această perioadă, nu doar pentru a strânge un nou rând de semnături, de această dată pentru candidatura mea şi a colegilor din Consiliul General, ci pentru a încerca să le explicăm bucureştenilor că, deşi timpul e foarte scurt, votul trebuie să fie unul util – un vot pentru curăţenia Capitalei, pentru un Bucureşti fără gropi, fără şobolani, fără parcuri neîngrijite, un Bucureşti în care să ne facă din nou plăcere să trăim, să muncim, nu doar să locuim”, a explicat Gabriela Firea, marţi la evenimentul de lansare a candidaturii lui Rareş Hopincă la funcţia de primar al Sectorului 2 din partea alianţei PSD  şi PNL.

Liderul PSD Bucureşti a adăugat că intră în competiţia pentru şefia Primăriei Capitalei, cu gândul de a îi convinge pe bucureşteni că echipa social-democrată este soluţia corectă pentru oraş.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL