Firea își recunoaște înfrângerea în cursa pentru Capitală: Decizia Coaliției e una clară și nu avem timp să o disecăm

Gabriela Firea
Sursă foto: INQUAM Photos/OctavGanea

Liderul PSD București, Gabriela Firea, care a primit un loc eligibil pe lista comună cu PNL pentru alegerile europarlamentare în schimbul posibilității de a fi din nou primar al Bucureștiului, a transmis un mesaj după anunțul lansării campaniei comune pentru alegerile locale din Capitală. Ea va fi coordonatoare a campaniei locale din partea PSD alături de Sebastian Burduja, președintele PNL București.

„Decizia Coaliției de guvernare este una clară și nu mai avem timp să o disecăm. Trebuie să recuperăm timpul pierdut pentru că avem un scop comun: salvarea Capitalei”, afirmă aceasta.

„«Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă!» Oamenii pe primul loc, în orice funcție publică, aleasă sau numită – acesta este crezul meu politic. Am fost cu gândul doar la oameni ca primar general și senator. La fel ca în perioada în care eram profesor sau jurnalist. Așa voi fi în continuare! Ultimele luni au fost apăsătoare, tulburi, extrem de încărcate emoțional.

Fiecare politician este, mai presus de toate, om. Incertitudinea şi loviturile m-au marcat dar nu m-au descurajat. Rănile se deschid, se închid, chiar dacă rămân cicatricile. Am fost mereu motivată şi am găsit resurse interioare să merg mai departe cu fruntea sus. Susținerea familiei m-a întărit sufletește”, arată mesajul Gabrielei Firea pe Facebook.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL