Florin Roman: Amendamentul PNL prin care blocăm creşterea impozitelor şi taxelor, cerută de USR, adoptat

Sursa foto: captura video

Deputatul PNL Florin Roman a anunţat, miercuri, că Parlamentul a adoptat articolul din legea bgetului, în care liberalii au depus un amendament, prin care se blochează creşterea taxelor şi impozitelor în 2024, cerută de USR.

„Parlamentul României a adoptat articolul din legea bugetului, in care am depus amendamentul PNL, prin care blocăm creșterea impozitelor și taxelor în România, în 2024, cerută de USR în PNRR!
NU se introduc impozite, taxe sau contribuții obligatorii noi
NU se majorează cele existente și NU se lărgesc bazele de impunere
NU se elimină și NU se reduc facilitățile existente
#fapte,nupovesti!”, a scris deputatul PNL pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PNL Florin Roman a susţinut, marţi, în şedinţa plenului reunit al Parlamentului în care se dezbate proiectul bugetului de stat pe anul 2024, că USR are un singur proiect de ţară – „trei grame de canabis”.

„Le cer scuze românilor pentru comportamentul celor de la USR, partidul care a propus trei grame de canabis şi poate că unii dintre ei şi-au pus proiectul în aplicare, pentru că, altfel, mi-e greu să înţeleg cum nişte oameni civilizaţi se pot manifesta în asemenea hal”, a spus Roman.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: