Florin Roman (PNL): Incompetenta lui Ciolacu ne costă 1,1 miliarde de euro din PNRR

Sursa foto: Partidul Naţional Liberal

Vicepreședintele PNL Florin Roman îl acuză pe premierul Marcel Ciolacu de incompetență în legătură cu scandalul legat de fondurile din PNRR, fiind rezponsabil de pierderea a 1,1 miliarde de euro.

„Incompetenta domnului Ciolacu ne costă 1,1 miliarde de euro din PNRR, suma care a fost suspendată de Comisia Europeană, din tranșa a 3-a, urmare a neîndeplinirii a 6 jaloane, printre care cel mai important, politizarea instituțiilor statului, de sus până jos. Suma a fost suspendată la plata, dar poate fi și pierdută din cauza faptului ca PSD vrea ca și femeia de serviciu să aibă carnet de partid.

Ordonanță de urgență 117/2023 poartă semnătura șefului PSD și este condusă de PSD, fiind sub oblăduirea domnului Neacsu. În cel mai pur stil pesedist, șefii instituției au stabilit componența echipei de evaluare a lor. Am atras atenția la momentul respectiv ca această ordonanță este o “bombă” care va exploda, pentru ca este în ADN-ul PSD să politizeze instituții”, a scris Roman pe contul său de Facebook.

Liberalul a adus în atenţie şi intenţia PSD de a crea o agenţie prin care să controleze companiile de stat şi care să fie în subordinea lui Marcel Ciolacu.

„Dl Ciolacu vrea apoi să falimenteze circa 500.000 de mici companii, cu aproape 1 milion de angajați, prin scăderea plafonului, măsură pe care dl Ciolacu a negociat-o la Bruxelles, fără acordul PNL, pentru ca refuză să reducă cheltuielile cu statul. Practic, PSD vrea distrugerea totală a clasei de mijloc, ceea ce nu se va întâmpla niciodata, cât PNL îi poate opri. Și asta vom face.

Incompetența PSD ne costă mult pe fiecare român, pentru ca PSD a politizat peste tot în țară, inclusiv în Alba, toate companiile de stat”, a mai menţionat Roman.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: