FOTO Accident teribil pe A1. Mai multe persoane, încarcerate

accident a1
foto: news.ro

Mai multe persoane au rămas încarcerate în urma unui accident în care au fost implicate două autotrenuri şi două autoturisme, produs marţi, pe A1, în apropiere de Bucureşti. Conform echipajelor de salvare, accesul la victime este dificil, mai ales că un autoturism a fost prins între cele două autotrenuri. A fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

”Patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune faţă-spate pe Autostrada A1 pe sensul Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 17, în zona localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov. Mai multe persoane se află în evaluare medicală la faţa locului, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD”, a anunţat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Într-un autoturism a fost găsită o persoană încarcerată, care a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca.

accident
foto: news.ro

În unul dintre autotrenuri a fost găsit şoferul, care a fost şi el scos din vehicul, fiind conştient. El este in evaluare SMURD la fata locului şi urmeaza a fi transportat la spital. Şoferul celui de-al doilea autotren nu are probleme medicale.

”Între cele două TIR-uri este un vehicul, deformat în mare măsură, nu se poate determina numărul de persoane aflat în interior”, au transmis reprezentanţii ISU.

Traficul este blocat, fiind deviată circulaţia pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: