FOTO Elena Udrea a început goana după voturi

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, a început în forță acțiunile de atragere a votanților, printr-o campanie umanitară. Președintele PMP a făcut o vizită pe fugă în județul Gorj, mergând la blocurile ANL din Târgu Cărbunești, finanțate în timpul mandatului său de ministru, dar și în zonele afectate de inundațiile din luna iulie, unde a anunțat că va dona suma de 10.000 de lei unei femei a cărei casă a fost afectată de inundații.

Elena Udrea a făcut astăzi un tur de forță prin județul Gorj, trecând prin zonele afectate de inundații și în orașul Târgu Cărbunești, imortalizând fiecare moment petrecut în mijlocul oamenilor. Candidatul PMP a postat apoi fotografiile pe pagina personală de facebook.

În jurul orei 17:00, Udrea a mers la Novaci: M-am tinut de cuvant! Dupa doua saptamani m-am intors la sinistratii din Novaci, Gorj. Am adus din nou ajutoare dar mai ales, i-am adus Irinei fetita a carei casa a fost luate de ape, hainute si rechizite pentru ca incepe scoala. I-am promis ca o sa o ajut sa se mute din containerul in care s-a refugiat acum in casa noua, iar ea m-a asigurat ca va invata foarte bine la scoala. Oamenii erau foarte suparati ca Victor Ponta a uitat de ei dupa ce s-a pozat aici in timpul inundatiilor. Iar ei nici acum nu au apa potabila.”

novaci-udrea

Udrea-novaci

udrea-sinistrati-novaci

Următoarea destinație a Elenei Udrea a fost orașul Târgu Cărbunești: In vizita la blocurile ANL din Targu Carbunesti, Gorj, finantate in mandatul meu de ministru. Primarul PNL, Mazilu Mihai, un om de toata isprava, a dat cate o locuinta aici atat unor specialisti pe care i-a atras astfel in orasul sau, medici, profesori, cat si unor tineri veniti de la caminul social. Ii multumesc pentru ca nu a uitat buna colaborare pe care am avut-o si m-a invitat sa sarbatorim Zilele Orasului Targu Carbunesti.”

udrea-anl-tg.carbunesti

Udrea-carbunesti

elena-udrea-anl

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL