FOTO – Întâlnire de taină Blaga-Antonescu

După ce președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni seara că a discutat cu fostul lider PNL, Crin Antonescu, astăzi au apărut în presă fotografii din care reiese că Antonescu a participat la o întâlnire cu președintele PDL, Vasile Blaga.

Cei doi au fost văzuți, joi pe la orele prânziului, într-un restaurant din nordul Capitalei. Se pare că cei doi lideri politici nu au dorit să fie zăriţi împreună, căci fotoreporterii ZIUAnews i-au surprins pe cei doi ieşind separat din local, la distanţă de câteva minute unul de celălalt.

Ei ai discutat în taină mai bine de o oră.

După un timp, Crin Antonescu a ieşit din restaurant acompaniat doar de o gardă de corp, fostul preşedinte al Senatului beneficiind de serviciile SPP încă un an după încetarea mandatului.

Politicianul a făcut câţiva paşi aruncând câteva priviri în stânga şi-n dreapta, apoi a plecat cu maşina într-o direcţie necunoscută. La scurt timp după ce fostul lider liberal s-a făcut nevăzut, din acelaşi restaurant a ieşit, îngândurat, Vasile Blaga, de asemenea însoţit doar de un aghiotant.

Blaga: „Nu am nimic de spusˮ

Contactat de reporterii ZIUAnews, Vasile Blaga a refuzat să facă vreun comentariu legat de întâlnirea cu fostul lider liberal. „Nu dau socoteală nimănui cu cine mă întâlnesc. Nici nu confirm întâlnirea, nici nu o deconfirm. Nu am nimic de spus”, a afirmat preşedintele PDL.

Crin Antonescu nu a putut fi contactat.

sursa foto: ziuanews.ro

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: