FOTO Mihai Lupu: Au fost inaugurate 4 noi locuințe protejate și un centru de zi pentru persoane adulte cu dizabilități

Mihai Lupu/ Facebook
Mihai Lupu/ Facebook

Mihai Lupu, președintele CJ Constanța, declară că 40 de persoane adulte vor beneficia de patru noi locuințe protejate și un centru de zi pentru persoane cu dizabilități în comuna Chirnogeni.

,,În strategia de dezvoltare a județului Constanța, un capitol important este asistența socială și protecția copilului. Obiectivul principal este dezinstituționalizarea persoanelor cu dizabilități din centrele rezidențiale vechi și înființarea serviciilor alternative pentru îngrijirea și integrarea lor, potrivit media.pnl.ro.

Am inaugurat patru noi Locuințe Protejate și un Centru de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități în Chirnogeni. Aceste facilități vor îmbunătăți viața a 40 de persoane adulte cu dizabilități, transferate dintr-un centru existent.

Continuăm eforturile pentru a atinge standardele europene și pentru a oferi sprijinul necesar acestor persoane. Scopul nostru este să consolidăm proiectele și să alocăm bugete pentru dezinstituționalizare în întreg județul Constanța.

Rămân alături de toți cei aflați în slujba acestei misiuni dificile, care necesită o doză suplimentară de empatie și foarte multă responsabilitate. Sunt dedicat îndeplinirii acestor angajamente.”,declară președintele CJ Constanța Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.

Mihai Lupu, Facebook
Mihai Lupu, Facebook

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: