Fraţii Tate o dau în judecată pe femeia din Florida care i-a acuzat în cazul de trafic de persoane din România

Fratii Tate
Sursa Foto: Inquam

Controversatul influencer Andrew Tate şi fratele său dau o dau în judecată pe femeia din Florida care i-a acuzat – spun ei, în mod fals – că au sechestrat-o în România, ceea ce a dus la arestarea lor sub acuzaţia de trafic de persoane, informează Associated Press.

Fostul kickboxer profesionist, cu foarte mulţi adepţi în social media, şi fratele său Tristan cer cel puţin 5 milioane de dolari în procesul intentat în comitatul Palm Beach împotriva femeii, a părinţilor acesteia, a prietenului ei şi a unei alte femei, britanice, care a locuit şi ea la proprietatea lor din Bucureşti.

Fraţii Tate susţin că cei cinci au conspirat pentru a-i acuza în mod fals de trafic de persoane şi viol, ceea ce i-a costat libertatea şi milioane de dolari, venituri pe care le-ar fi putut obţine din afacerile lor profitabile din social media, podcasting şi alte afaceri, informează news.ro.

Femeia şi părinţii ei sunt rezidenţi ai comitatului Palm Beach, motiv pentru care plângerea a fost depusă, marţi, acolo.

Fraţii Tate au fost arestaţi în decembrie în România şi au fost puşi sub acuzare luna trecută. Procurorii spun că fraţii Tate au forţat şapte victime să se dedice pornografiei şi le-au supus la violenţă fizică. Ei sunt în arest la domiciliu în România, menţionează Associated Press.

Articolul integral AICI. 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: