Gabriela Firea, realeasă la conducerea PSD București. ”La anul, Bucureștiul să arate altfel”

Sursă foto: Facebook /PNL

Gabriela Firea a fost realeasă în funcția de președinte PSD București. Senatoarea nu a ratat ocazia de a-l critica pe Nicușor Dan.

În cadrul conferinţei de alegeri a social-democraţilor bucureşteni, Alexandru Hazem Kansou a fost reconfirmat în funcţia de secretar executiv al PSD Bucureşti.

Gabriela Firea, realeasă la conducerea PSD București

Gabriela Firea a fost realeasă cu unanimitate de voturi în funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti, în cadrul conferinței de alegeri a organizației social-democrate bucureștene.

“Mi-am pansat rănile, cicatricile le-am ascuns sub ia noastră tradițională pe care o iubesc foarte mult (cu referire la faptul că și-ar fi dorit să fie candidat la Primăria Capitalei n.r.).

M-am uitat în ochii dumneavoastră şi mi-am dat seama că ar fi corect pentru mine ca persoană să mă retrag într-un moment de cumpănă şi acolo unde simţeam că nu mai găsesc locul, dar nu era corect pentru mine ca om politic şi pentru dumneavoastră şi pentru toţi acei bucureşteni care şi-au pus speranţa în noi şi care aşteaptă să fim şi noi parte a schimbării în bine a vieţii lor, indiferent de unde luptăm, că suntem în Consiliul Local, că suntem în Consiliul General, la primăriile de sector, la Primăria Capitalei, în Parlamentul național sau în Parlamentul European. (…)

Şi astăzi, mai mult ca oricând, mă bucur că am luat o decizie corectă, o decizie bună, uitându-mă la dumneavoastră şi mulţumindu-vă încă o dată. Şi promit să nu mă mai bată gândul niciodată”, a declarat Gabriela Firea.

Șefa PSD București a promis că va munci şi mai mult alături de colegii de organizaţie şi își dorește că dezvoltarea Capitalei să aibă ca model ceea ce se întâmplă la nivel european și mondial.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: