Galaţi: Circulaţia între localităţile Pechea şi Costache Negri, afectate de inundaţii, redeschisă pe DJ 251

Sursa foto: Facebook/ România Actualităţi

Circulaţia rutieră pe DJ 251 a fost redeschisă, marţi dimineaţă, între localităţile gălăţene Pechea şi Costache Negri, afectate de inundaţii, anunţă Consiliul Judeţean Galaţi. Drumul a fost practic lărgit cu o bandă pentru a se putea relua traficul, soluţia fiind însă una temporară.

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Galaţi, s-a muncit fără întrerupere, inclusiv pe timpul nopţii, pentru ca traficul în zonă să fie redeschis pe tronsonul dintre Pechea şi Costache Negri al DJ 251 Drumul a fost afectat de puternicele viituri care au lovit judeţul.

”Practic, pentru a putea redeschide circulaţia în zonă, a fost amenajată o nouă bandă de mers prin lărgirea drumului existent, respectând semnalizarea existentă. Este o soluţie temporară pentru a permite redeschiderea circulaţiei pe unul dintre cele mai importante drumuri din judeţ. Urmează ca experţii să spună care sunt cele mai bune soluţii pentru refacerea porţiunilor afectate şi demararea lucrărilor”, au transmis, marţi, aceştia.

Probleme sunt şi pe DJ 251 C, la ieşirea din Zărneşti, pe un drum cu trafic foarte scăzut.

În rest, se circulă pe drumurile judeţene, dar pe unele tronsoane afectate de inundaţii traficul se desfăşoară cu restricţii sau, pe scurte lungimi de drum, pe un singur sens.

În prezent se fac evaluări pe drumuri, astfel încât să înceapă cât mai repede lucrările de refacere a infrastructurii afectate de inundaţii.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: