Geoană este acuzat că-și face campanie folosind NATO

sursa:facebook

O postare în pagina de Facebook a rectorului Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) Remus Pricopie, profesor universitar, dar și fost ministru al Educației, tulbură apele pe scena politică. Pricopie îl acuză pe numărul doi în NATO, Mircea Geoană, că se folosește de Alianța Nord-Atlantică și de funcția sa acolo pentru a-și face campanie electorală în România, în vederea alegerilor prezidențiale din toamnă. Mai mult, Pricopie scrie că nu exclude ”să asistăm la declanșarea unor investigații de natură penală” în acest caz. Mișcarea ”România Renaște!”, care îi susține candidatura lui Mircea Geoană, îi adresează întrebări rectorului Pricopie, în replică la postarea sa.

El s-a referit la modul în care Mircea Geoană, actual secretar general adjunct al NATO, folosește însemnele Alianței Nord-Atlantice în timpul campaniei de imagine pe care o desfășoară în România de peste un an.

Pricopie l-a acuzat pe Mircea Geoană că a „abuzat de buna-credință a secretarului General al NATO, Jens Stoltenberg, așa cum a înșelat încrederea tuturor celor care l-au sprijinit de-a lungul timpului”, dar și că încă folosește „însemnele NATO pentru a face cea mai amplă campanie politică de tip «clandestin», din ultimii 30 de ani”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: