George Simion a anunţat candidatul AUR la Primăria Capitalei. „Cred cu tărie că o să facem iarăşi o nouă surpriză!”

George Simion. INQUAM PHOTOS / GEORGE CĂLIN
Sursa Foto: INQUAM PHOTOS / GEORGE CĂLIN

George Simion a anunţat cine va fi candidatul AUR la Primăria Capitalei pentru alegerile locale din 2024.

George Simion a anunţat candidatul AUR la Primăria Capitalei. Este vorba despre Mihai Enache, cel care a reușit să pună pe roate spitalul mobil AUR, care se află acum în  Teleorman, după ce a trecut până acum prin 14 județe.

Mihai Enache, în vârstă de 35 de ani, are studii de licență și masterat în Ştiinţe Administrative şi Juridice, în Administrare Publică şi dezvoltare comunitară. George Simion a anunțat că partidul „a venit cu un tânăr român care se luptă pentru bucureşteni şi pentru români” şi a spus că Bucureștiul de astăzi este „murdar, blocat și nu are nicio calificare”.

„Astăzi, la patru ani după, pornim iarăşi o campanie grea în care nimeni nu ne dă nicio şansă. Cred cu tărie că o să facem iarăşi o nouă surpriză şi am sufletul împăcat, sunt mulţumit de candidatul pe care îl propunem. Am promis românilor o platformă de merit, profesionişti şi funcţii şi asta aveţi în faţa dvs, astăzi. Un tânăr de 35 de ani pe care îl cunosc din timpul studenţiei, de peste 15 ani, cu o carieră remarcabilă pentru anii lui”, a spus George Simion.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: