Fuziunea PDL-PNL, taxată aspru de un liberal

După ce Tribunalul București a acceptat astăzi cererea de fuziune prin contopire a PDL și PNL, unul dintre deputații liberali spune că este cea mai mare greșeală strategică a PNL-ului.

Deputatul PNL Daniel Gheorghe este de părere că fuziunea cu PDL nu este cea mai inteligentă mișcare făcută de liberali.

„Contopirea PNL-PD reprezintă cea mai mare greșeală strategică a PNL din clipa reactivării politice în decembrie 1989 și până astăzi ! Istoria de 139 de ani plus vreo 40 înainte, tradiția liberalismului românesc indisolubil legată de identitatea națională și afirmarea României moderne, continuitatea de-a dreptul miraculoasă peste generații a vehicului național-liberal și nu în ultimul rând sacrificiile martirilor din închisorile comuniste sunt valori scrise cu sudoare și sânge care nu se pot negocia și peste care nimeni nu poate trece !”,a scris pe pagina de Facebook Daniel Gheorghe.

Daniel Gheorghe nu este singurul care nu este de acord cu fuziunea dintre cele două partide. Mai mult, în câteva județe, alianța liberalilor cu social-democrații încă funcționează, dat fiind refuzul acestora de a colabora cu noii parteneri democrat-liberali.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: