Grătarul pe balcon sau în fața blocului vine cu amenzi mari la pachet

gratar carne
foto: Facebook

Românii care fac grătar în fața blocului sau pe balcon riscă amenzi de până la 3.000 de lei. Grătarele se pot organiza doar în zonele special amenajate, potrivit autorităților.

Pofta de grătar ne poate costa mult, mai ales dacă ignorăm legea și încingem grătarele în fața blocului sau pe balcon. Cei care fac asta riscă până la trei mii de lei amendă.

Vara se fac cele mai multe grătare, însă foarte mulți locatari aleg să facă grătar pe balcon, în fața blocului, chiar și pe acoperișul imobilului, însă nu țin cont că dacă sunt identificați la timp de polițiștii locali riscă să fie amendați cu până la 3.000 de lei, scrie digi24.ro.

Autoritățile locale din mai multe orașe din țară au creat spații special amenajate pentru a face grătar.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: